Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

O mně

Již od roku 2006 pracuji jako osoba samostatně výdělečně činná, která se přes pojišťovnictví a oblast financí dostala až k nemovitostem, které se staly mou srdeční záležitostí.

V realitách se pohybuji již od roku 2010, kde jsem působila nejprve v jedné větší realitní kanceláři jako makléřka a následně vedoucí kanceláře. Pocházím z Ústí nad Labem, od roku 2012 působím v Litoměřicích a od roku 2014 zde vlastním realitní kancelář Next – HOME, ve které spolupracuji s profesionály jak v právní, tak finanční sféře.

Měla jsem možnost spolupracovat s větším počtem makléřů, kteří prošli mým vedením a proškolením, nakonec jsem ale došla do stádia, kdy si vše zastávám sama. Čas tedy věnuji jen svým klientům a zájemcům o realitní služby.

Preferuji individuální a osobní přístup ke klientům. Snažím se vždy postupovat dle jejich potřeb a požadavků. Také upřednostňuji kvalitu zakázek před jejich kvantitou.

Mým hnacím motorem jsou dobré vztahy s klienty, kteří se za dobu mého působení stali mými přáteli. Má práce je založena převážně na jejich dalších doporučeních a za to jsem jim velice vděčná.

Působím převážně v Severních Čechách – okolí Litoměřic, Roudnice nad Labem, Ústí nad Labem a dle potřeb klientů i v Praze.

 

Ráda Vás provedu realizací vašeho prodeje nebo i pronájmu.

Těším se na spolupráci s Vámi.

                                              Iveta Homolová, MBA

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?